Resultaat van de Training

HET BEWIJS DAT HET WERKT

ALL-STYLE LIGHT CONTINUOUS

De All-Style “Open Brabant Cup” te Roosendaal was de eerste keer dat we buiten de Federatie aan wedstrijden mee deden was in All-Style Light Continuous Wedstrijden. We deden met veertien deelnemers mee, zeven gingen met een beker naar huis. Van de zeven die zonder beker naar huis gingen werden er vier door onze eigen mensen uitgeschakeld. In de finales stonden alleen maar Wing Chun mensen!

De finale partij tussen Anton Kooij en Maurice Kruit werd tot grote ontsteltenis van de scheidsrechter geblinddoekt uitgevoerd. Die weigerde deze partij te scheidsrechteren. Dat moesten we maar zelf doen.
Winnaar: Anton Kooij.

THAIBOKSEN

Thaiboksen is volgens hun eigen zeggen de stijl om te verslaan en daar hebben ze gelijk in. En ook dat hebben we gedaan. We hebben aan 10 wedstrijden mee gedaan en 9 gewonnen. Niet slecht toch?

MMA FREE FIGHT

Ook op de grond moet je kunnen vechten. Dus dit hebben we ook uit geprobeerd. Ook hier hebben we het merendeel gewonnen. Exacte cijfers zijn hiervoor helaas niet bijgehouden.

SANDA INTERNATIONAAL

In het Sanda, het Chinese Kickboksen, hebben wij ons Landelijk, maar ook Internationaal bewezen. Op de Wereld Kampioenschappen hebben wij een derde plaats behaald en op de Europese Kampioenschappen hebben we twee derde plaatsen in de wacht gesleept. Hier hebben we door een blessure net geen finale plaats behaald. Anders was het een eerste of tweede plaats geworden.

Contributie
REGULIERE TRAINING
€ 40,- per maand
vanaf circa 13 jaar tot 65+

KINDER TRAINING
€ 30,- per maand
van 6 tot 8 en 9 tot 13 jaar.

Rotterdam-West
Gymzaal de Vliegerstraat 55
3021 ZN Rotterdam

DINSDAGAVOND
Kinderen 18.30 – 19.30 uur
Regulier: 19.30 – 21.30 uur

Rotterdam-Zuid
Hijkerveld 9

DONDERDAGAVOND
Kinderen 18.30 – 19.30 uur
Regulier: 19.30 – 21.30 uur

Overige Vestigingen
Capelle aan den IJssel – Website
Delft – Website
Den Haag – Website
Hoogvliet – Website
Ridderkerk – Website
Papendrecht – Website
Schiedam – Website
Vlaardingen – Website